Hooldus

Põrand vajab hoolt.

Professionaalse ja kvaliteetse hoolduse tagavad Põrandameistrid.

Põranda hooldus on oluline osa igapäevasest kodu- ja tööruumide korrashoiust. Terviklik ja hästi hooldatud põrand mitte ainult ei näe välja ilus, vaid tagab ka tervisliku keskkonna. Alustuseks on oluline valida õige puhastusmeetod, sõltuvalt põranda materjalist. Puitpõrandad vajavad erilist tähelepanu: neid tuleb regulaarselt pühkida ja vajadusel õlitada või lakkida, et säilitada nende loomulik ilu ja kaitsta neid kulumise eest.

Keraamilised plaadid ja vinüülpõrandad on tavaliselt lihtsamad hooldada, neid võib pesta niiske lapiga ja sobivate puhastus- vahenditega. Samuti on oluline jälgida, et mustus ja liiv ei koguneks põranda pinnale, kuna need võivad kriimustada ja kahjustada.

Lisaks regulaarsele puhastamisele on puitmaterjalist põrandale soovitatav teha põhjalik süvapuhastus vähemalt  kord aastas, et eemaldada sisse imbunud mustus ja plekid. Kui põrand on tõsiselt kahjustatud, võib osutuda vajalikuks professionaalne taastamine. Hoolitsemine oma põrandate eest mitte ainult pikendab nende eluiga, vaid loob ka hubase ja meeldiva atmosfääri igas ruumis.

Hooldusel tuleb järgida spetsiifilisi tehnikaid ja kasutada sobivaid vahendeid. Professionaalse hoolduse käigus puhastatakse põrand spetsiaalse puhastusvahendiga (näiteks Synteko Soap) ja kaetakse hooldusõli- või lakihooldusvahendiga (näiteks Osmo).
Hooldus on tõhus viis anda oma vanale või kahjustatud põrandale uus elu ning luua koduses õhkkonnas värske ja puhas ilme.

Tolmuvabalt, ilma suurt mööblit liigutamata ja soodsalt.

 

Scroll to Top